100% fokus og fleksibilitet

Sig farvel til sygedage, feriegodtgørelse og MU samtaler. Og sig goddag til fokuseret opgaveløsning, nye ideer og value for money.
Hvad enten du har brug for en dedikeret freelance DTPer for en enkelt dag, en engageret Art Director til nyt indspark på en kampagne eller en freelance grafiker eller webdesigner med øje og hjerte for godt design, så er jeg kvinden til opgaven.
Jeg kan også hjælpe, hvis I har brug for en vikar for en kortere periode eller et kontinuerligt samarbejde med en fast freelancer evt. som web- eller marketingafdelingens ekstra hånd.
Efter jeres ønske sidder jeg enten på eget kontor eller hos jer. Jeg medbringer gerne mac’en, men arbejder også lige så gerne på jeres PC eller mac. Jeg har selvfølgelig helt styr på alle relevante programmer (Photoshop, Indesign, Illustrator, Word, PowerPoint m.fl.) og opdaterer løbende min viden.
Alle opgaver tilgås med stort engagement og omhu.
RING NU PÅ 26 36 60 31
Tilbage