Gode idéer huskes bedre og fedt design holder længere

ART DIRECTOR

Har I brug for nye ideer og indspark eller måske en hjælpende hånd til videreudvikling af en eksisterende kampagne eller koncept? Jeg hjælper med alt fra den enkeltstående gode idé til en kampagne, der er godt tænkt på tværs af medier fra reklamefilm og radiospots til annoncer, sociale medier og events.

Jeg har solid erfaring med kampagner af enhver tænkelig art – fra butikskampagner og instore til landsdækkende brandingkampagner.

 

GRAFISK DESIGNER

Jeg mestrer både at holde stilen og at bryde reglerne, afhængig af hvad opgaven kræver. Designet skal fange ved første blik og jeg gør meget ud af at bruge de grafiske virkemidler, så de aktivt fremhæver og understøtter kommunikationens budskab og ikke blot er “tilfældig” pynt. Måske skal der i processen tages højde for en eksisterende designlinie, som enten skal holdes, brydes eller opdateres. Og skal der laves laves PowerPoint skabeloner klarer jeg også det.

Jeg har erfaring med alle former for grafisk design af alt fra logo, annoncer og imagebrochurer til design af magasiner og emballager.

 

WEBDESIGN & DIGITALE MEDIER

Her burde egentlig stå: Se “Art Director” eller “Grafisk Designer”. For digitale medier er jo en integreret del af den samlede kommunikation.

Måske skal I have designet en indbydende og brugervenlig app? Versioneret et magasin til nettet eller lavet et nyt website fra bunden? Eller udviklet et microsite til en helt specifik kampagne? Jeg har erfaring med alle typer opgaver fra webbannere til store komplekse sites.

Jeg har indsigt i brugervenlighed og opbygning af web sites, apps og digitale magasiner. Jeg kender til grundlæggende programmering og har forståelse for de begrænsninger og muligheder som forskellige tekniske løsninger giver – uden at det går ud over designet. Og jeg samarbejder selvfølgelig gerne med programmører, usability eksperter mv.

 

DTP’ER

Jeg kan hjælpe jer med et bredt spekter af rentegning fra de helt dagligdags opgaver med korrekturrettelser og formatændringer til udarbejdelse af komplicerede stansetegninger. Jeg har forståelse for den grafiske process fra tanke til tryk og er omhyggelig uden, at det går ud over tempoet – eller tålmodigheden – også når der skal rettes eller rettes tilbage igen.

InDesign, Illustrator, Photoshop, Quark, Word og PowerPoint m.fl. kender jeg selvfølgelig som min egen lomme.

JEG KAN HJÆLPE JER MED…

LOGODESIGN VISUEL IDENTITET PROFILMATERIALER MAGASINDESIGN ÅRSBERETNINGER EMBALLAGEDESIGN DISPLAYS LAYOUT BROCHURER KATALOGER ANNONCER POSTKORT JULEKORT PLAKATER FLYERS CD OG DVD-COVERS EMAIL SIGNATUR DIGITALE MAGASINER KUNDEMAGASIN PERSONALEBLAD PROFILBROCHURER FOLDERE INSTORE BUTIKSMATERIALER POP OG POS MATERIALER DIRECT MAILS HYLDESVIRPERE APP DESIGN WEBSITES HJEMMESIDER FLASH BANNERE WEBBANNERE IDÉ OG KONCEPTUDVIKLING TV OG REKLAMEFILM RADIOSPOTS ANNONCER

Tilbage